Sista dagen på det här assistentbolaget.;)

Gud vad jag har haft en bra sista dag på min assistentbolag.
Igår så städade vi en del,bara för att det skulle vara fint i lägenheten tills jag får det nya bolaget.
Vi skurade och dammsög efterssom jag ansåg att det var som att bo i en svinstia.
Efter den stora städningen och att vi tog ner lite vråte i mitt förråd så fixade min assistent håret på mig.
Idag såg jag resulltatet.:) Jag såg ut som en drottning.:)
 Idag fick jag ut min pojkvän på stan, ÄNTLIGEN! Jag köpte en samsung mobil och åt kebab.Det var jättegott!
Otroligt nog så hade jag en glad pojkvän. Önska att det var så ofta. Jag älskar honom över allt annat på jorden faktiskt.Han är så himla rolig att var med ensam. Synd att det inte blir så ofta.
 I kväll såg jag på tv. Jag såg på halv åtta hos mig, Livet i Fagervik och min klassiker, Grannfejdern. Äntligen ett tv-program där dom har beviset,att vuxna kan också bete sig som 2-3 åringar. Haha!

Nu ska jag krypa ner i sängen!

P.S Gud, jag skriver som en gammall kärring. Jag märker det när jag läser min blogg.;)

Natti natt.

Lännadagis 40 år

  Lännadagis 40 år!

Idag fylde mitt dagis 40 år så jag var där och såg på kort. Det roliga var att jag var med på ett antal kort i tre album som stod på ett bord. Det var gamla fröknar som var där. Men dom pratade knapt med mig trots att vi stod vid ett bord och tittade på korten.
 Det var mest stoj med en massa barn som undrade varför jag satt i rullstol. Jag svarade att jag var handikappad. Gulliga barn.;)
 Men innan vi åkte till dagiset så gjorde jag mig i ordning. Frukosten bestod av skorpa med honung och te.
Jag hade mintt nya linne i turkos och min luvtröja i svart och grå med döskallar på. Jag ÄLSKAR döskallar!!
Jag sov rättså länge idag. Jag vakna 11:50 av att dörrklockan ringde på.Det var Emmy och Jessica som kom.
Innan jag och min pojkvän åkte till dagiset så väntade jag på att läkaren skulle ringa och meddela hur länge jag ska ha gipset. Efterssom jag ska operera knogarna på onsdag.:(
 Jag kommer att dö och jag HATAR att operera mig överhuvudtaget. För det gör så JÄKLA ont.
Vädret är lika trist som vanligt. Nu vill jag ha SNÖ. Riktigt SNÖ!
På kvällen så åt vi pizza. Denna vecka har jag bara svullat. Jag jar ätit shushii,kinamat och pizza.Jag anser att det är bra att inte ha någon mat hemma,för då har jag något att skylla på.;)Det är SKITBRA tycker jag.
 Jag har skrivit ett sms till en dagisfröken. Hoppas att hon hör av sig i morgon. Det skulle vara kul att se i morgon när jag vaknar. OM jag nu vaknar.;)

Kram på dig.:)
God natt


Trött hela dagen.:(

I morse vakna jag av att jag hade ont i huvudet och var jättetrött. Assistenten hjälpte mig med kläderna och frukosten. Kyligt som vanligt i min lägenhet. Vi han till skolan för att träffa skolkulratorn. Hon tyckte att jag såg förfärligt trött ut. Hon hade rätt i det. Jag var hemskt trött idag.
Nu är det inte mycket mat kvar hemma. Vi lever som ett par fattiglappar men dat vart en fin kvällsfika. Bestående av skorpor med honung på,varma kopen. Vissa åt ju med korv på.;)
Jag och min assistent trodde det var gympa klockan 13. Men istället vart det bara tragedi efterssom det inte var någon gympa. Men vi träffade min mamma istället och satt och fylde i ett papper med 30-50 frågor. Rätt kul faktisgt!:)
Nu ska jag klappa katten och krama kudden.

Natti!

Ingen förbättring med vädret.:(

Det händer så himla mycket i mitt liv just nu. I morse satt jag och såg på tv på Malou och åt frukost vid tv:n, vilket var väldigt mysigt.
Idag ringde skolkulratorn och frågade om varför jag inte kommer till skolan. Vad ska man säga??
problemet är att jag störs av ljud, så är det någon som hostar eller nyser så hoppar jag till och jag blir lika rädd varje gång. Vilket är så jobbigt!:(
Det blir väl det vanliga idag. Lyssna vidare på cd-boken och gona upp i soffan med tända ljus.
Blogga är också mitt nya intressen. Jag tänkte jag skulle kolla upp lite recept och få lite mer insperation till mat, för det har jag dock inte.
Jag letar efter lättgjord och fettsnål mat och jag är inte direkt bra på att leta på nätet. Men jag ska försöka titta om jag hittar någon god mat på nätet.:)
Julen börjar ju att närma sig, men ännu har jag inte känt någon julstämning än. Det anser jag att det är inte så bråtska med direkt.
Ska snart äta min goda lunch som består av kasler,potatis och champinjonsås. Det är så himla gott tycker jag.

Mulen,mörk dag.:(

Igår skrev jag rätt mycket på min blogg och det råkade försvinna av någon konstig anledning. Det kan jag kalla surt! Riktigt jäkla piss surt.:(
 Mulen, mörk dag är det idag. Jag gick upp bara för att få vaccinsprutan imorse, men mottagningen hade flyttats till Gränby. Vilket var också surt.
 Igår så gjorde jag en jätte god köttförspaj som jag och min älskade pojkvän åt till middag. Till pajen så gjorde vi sallad med vitlöksdressing som var jätte god.;)
 Jag hade lyssnat på min talbok som jag är så fötjust i att höra och jag ska fortsätta på den idag hade jag tänkt.;)
Den enda som hjälper mot såna gråa dagar är att tända ljus, kura upp i soffan med täcke på sig och ha katten i knät. Sedan sätter man på boken och lyssnar i lungnans ro.;) Det är SÅ härligt.

 Ljus har jag alltid gillat. Man blir ju så harmonisk av det i kroppen.;) Man blir likssom lycklig på ett helt annat sätt då. Problemen brinner in i lågan och bildar stearin som återigen brinner upp tillsammans med veken. Det är vackert. Mycket vackert!
 Det märks att svininflunsan går. Jag kom ju inte in på bloggen igår och då måste jag verkligen ta sprutan. För detta är verkligen inte bra.;)

Tjing tjong!

Mammas dag.

 Mammas dag.

Idag fyllde min mamma år. Det tycker jag är konstigt efterssom hon blir ett år äldra för varje år som går. Själv blir jag bara yngre och yngre.:)
 Vi åt tacos och min syster var där hon också. Till efterrätt blev det marängsviss och det smakade ju så bra.:)
 Innan vi åkte till mamma så lyssnade jag på "Luftslottet som sprängdes" av Stieg Larsson.
Hans böcker är ju bara SÅ bra och man önskade att han levde och kunde komma ut med fler böcker. Jag anser att han skulle kunna bli hur stor som helst om han fick leva ett eller fyra decenium till.;)
Men oturligt nog så fick han tyvärr inte det.
 Livet är ju förbannat orättvist ibland. Jag undrar om man överhuvudtaget "går bort" nöjd eller om man hänger in med en halv kropp in i "dödens atmosfär" och bara ropar:

- Vänta, jag är inte klar på jorden jö.

Men Djävulen bara utbrister ut till skratt och säger:

- Du,lilla vännen. Det var inte jag häller. Jag som inte ens fick lära mig att jag skulle vara en förfallen ängel eller inte.

Det finns ju en sanning det Djävulen svarar. Min teori är att han menar att ingen människa får bestämma om man ska leva eller dö,så varför skulle man då bestämma vilket liv man ska leva. 
 Om man ska leva en som har utan funktionshinder och med funktionhinder. 
I mitt fall fick jag inte välja! MEN jag är en männska  ändå. Jag är och förblir en kvinna som kan se att jag kan mycket ändå trotts min Cp-skada. Alla är bra på någonting, fast en del dagar känns det inte så och då är det mycket mörkt i min själ.

Vem jag är.

Vem jag är.


Vem är jag? Ja, det har jag alltid undrat över.
Folk tror att dom vet så himla mycket om mig, men
i själva verket så vet folk oftast ingenting.
Jag är en kvinna lite över 30. Går på hjul som är formad
till en stol och stolen har batteri. Den kan gå långsamt, mindre fort,fort
och spido.Och spido använder jag mest när det är brottom eller om
jag har någon dålig assistent.;)
Det är inte alla som vet vad jag har varit med om. Vilket humör jag är på. Det är många männinskor som tror att dem känner mig och vill hjälpa mig, i den grad som dem tror att det är den sortens hjälp som jag vil ha.

Men det är fel! Jag är och förblir över 30 år och jag vet vilken sorts hjälp jag behöver. Det finns kompleta idtoter som försöker talla om vad som är rätt och vad som är fel.

Jag har varit med om saker som många skulle få mardrömmar av att få veta. Ett boende som förstörde mitt liv i 6 års tid t.ex. En fråga som jag inte kan svara på är varför och hur fan stod jag ut som person. Min omgivning blunda och jag var ensam i det tomma svarta tunnel. Tunneln utan ljus. Jag bodde i denna tunneln i 6 år.

Men jag kom ut. Utan att riktigt veta hur. Det är många som har fördommar om mitt handikapp som kan få mig att gå igång på riktigt. CP i fel sammanhang t.ex. Prata i grupp där jag deltar i. Oh, jag känner en tjej och hon var så himla CP.*fniss*

Som om jag skulle tycka det där var kul. Skitkul att många använder min skada för en "dum" sak. Det är samma sak som att jag skulle hänga ut blondiner och säga åt hela världen att dom är "kompleta  idoter." Men det gör inte jag! Alla är människor och männskor MÅSTE förstå att alla människor KAN olika saker. Det är därför det finns olika saker att göra, det finns olika djur, växter. Men det männinskan har missat det är att vi är och förblir olika.



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0