Ännu en dag till..

Ännu en dag till.


Idag vaknade jag runt halv 12. Jag vart påklädd och åt frukost i godan ro.:) Bestående av te,smörgås och en apelsin.Jag försöker att äta frukt på morgonen,efter som det är någon som har hittat på att det ska vara så nyttigt med frukt.:P Jag skickade sms till en kille som jag träffade på Mötesplatsen och hade en rofyld frukost. Katten hoppade upp på mickrobänken och försökte ta mina magneter ifrån kylskåpet och kanin välte som vanligt ut sin matskål med Pelets. Vilka knäppa djur man har!
Sen har man ju "BARA RÅKAT" hamna framför datorn. Men det går ju an så länge man går ut efter lunchen. Lunchen bestod av pizza.
I kväll blir det tv skulle jag tro. Skulle nog vara kul att köpa en ny tv. Det blir ju så tråkigt att se på samma tv hela tiden. MOOOOHHHAAAAA!:) Där var jag rolig. RIKTIGT skitrolig!!!
Sen gick vi ut i snön. Jag såg på bla vad det gick för film på filmstaden.  Efterssom jag ska på bio med min "date" på lördag. Då ska jag verkligen visa vilken mysig kvinna jag faktist är! Han verkar värkligen vara en toppenkille och jag håller verkligen tumme på att det ska bli en lyckad date.
I kväll ska jag bara slöa som vanligt i min sköna soffa. Får säga åt mina föräldrar att dom ska dumpa min gamla soffa. Den står på min ballkong och det ser bara för hemskt ut asså. För jävligt rent ut sagt!:)
Tur att det blir mörkt, så man slipper se skiten!:) Nu längtar man ju till våren så man kan vara ut länge än vad man gör nu. Som det är nu så är man ut någon timme och sen in för man fryser nästan ihjäl.
Vem vill ha en djupfryst kvinna till middag?;) En djupfryst kvinna med potatis och någon god sås till kanske. Jag vet vad jag skulle äta upp först och lämna kvar på tallriken.
Ja,inte är det potatisen och såsen i allafall.:)


Ett nytt liv.

Ett nytt liv.

Mitt nya liv består av grabbar på nätet. Jag får äta vad jag vill,ingen bestämmer vad jag ska äta och bör äta.Sitter oftast uppe på nätterna trotts att jag "borde" sova. Jag går ut utan att känna att "han" skiter i att vara med mig.
Det är forfarande så kallt, att jag väljer att vara ute en halvtimme om dagen. Fast det är ju bättre det än ingenting.
Längtan att "träffa" kärleken kommer alltid att finnas i mitt hjärta tills jag till slut kommer finna honom.
Men det kommer jag nog att göra.:)
Här om dagen så var jag upptill Gränby och klippte mig. Äntligen fick jag till en "sexig" frisyr. När jag kom hem tog jag på mig sminket och fotta lite kort och då tyvkte till och med jag att jag såg bättre ut i kort hår.
Asså, jag KAN bara inte ha långt hår så är det bara. Jag ser ut som en fjortis i långt hår OCH SEN blir jag SÅ lik min mamma. Varje gång jag ser mig i spegeln så kommer jag på min själv. Jag måste ringa mamma!
Och tänk varje dag så slår det aldrig fel. Man tänker:
- vad ska man äta idag då??
Det gör man även fast man sitter och äter. Då skjuter man upp allting. Äter man frukost,så tänker man på lunchen och äter man lunchen så tänker man på middagen och man blir aldrig nöjd. I alla fall inte jag!
Idag så fyller min kusin år. Han blir 35 år och det har jag listat ut bara så där.:) Men det är svårt att säga grattis när man inte har något nummer. Jag tror inte han tänker på det inte.
I kväll blir det tv, snaks och jos. Det får duga ikväll.Trotts att man bara har en tjej att hålla om.:) Men vi får väl ha trevligt med varandra medans vi tittar på tv med snaks,filt och te.
Men saknaden av han med stort hjärta är oerhört stor just nu.;)

Exsnack.

 Exsnack.

Igår kom först mitt ex och hämtade sina jäkla saker, bingo!!! Jag sprang på assistentmöte,för jag tål inte se någon av mina ex tyvärr. Träffade två underbara tjejer som ev bli mina vikarier av assistenter. Är så trött på slasktrattar som inte kan bete sig normalt i en relation asså.:( Nu är jag snart 32 år om ett halvår och kokar te fortfarande dagligen och sitter och huttrar för sig själv. Jag borde göra det, det och det. Men det blir ju inte av.
Ska livet vara så här. Leka bollplank för att man ska få några barn??
 Nej,fy fan asså.:( Ute är det fortfarande snö. Det är helt otroligt asså. Snön har snart legat kvar i en hel månad. Jag tror att det inte är så farligt med ozonskiktet i alla fall jag.
Det återstår och ser hur brun man blir i sommar eller om man nu bli svart.:))
Jo det är trasigt. Det är VÄLDIGT trasigt!!
 Just nu sitter jag inne i mitt sovrum och bloggar. Ska lyssna lite på min cd-bok och må som en prinsessa, ska snart borsta tänderna, det blir väl någon gång ikväll kan jag tro.:)

Mitt citat: Först är man ett kex,sen blir det sex.
Sen blir man dumpad också blir man ett ex!

Man kan nästan tro att jag samlar på mina ex
eller att det bara finns idioter?


Tankar.

 Tankar.

Tänk om jag hade suttit här ensamstående mamma med en cp-skada.

Det får mig att rysa i bara tanken.


Eko

  Eko

Jag låser upp min dörr. Ropar in när jag står på min dörrmatta:
-Hallå,någon hemma?
Ingen svar får man. Jag glider ner på mitt hallgolv med kläderna
på. Skakar oerhört inombords.Fan,om det var någon som brydde
sig känslomässigt.Jag kan fan inte glömma honom.
JOBBIGT.
Han var ju inget annat än dum emot mig och ändå så saknar jag honom.
Det var eko trotts att vi var ihop.
Han gick aldrig gå på bio med mig.Gick med sina syrror istället.Jag fick gå på en annan film med min assistent.
Hade knapt något sex ihop.
Hitta inte på något.
Gjorde ingenting när han jobba.
Han hade subba till ex.
Svinniga kompisar som sa cp,trotts att jag har en cp-skada.
Drack ofta öl  och när han drack öl så fick han tokspel.
Duschade knapt.
Böt ej kallsonger.
borstade ej tänderna.
Sa oftast elaka saker till mig.
Köpte oftast hem mat när han jobba.
Vägra äta ute.
Gnällde på vädret.
Tryckte ner mig.

Tänk efter:Är det en karl som du verkligen vill ha?


Frustrad.:(



Ingen fattar vilket helvete jag har.
Jag har knapt några händer.
Kan knapt äta.
Vill skapa mat som har vingar.
Killen som jag älskade över allt annat på
jorden har dragit.
Mitt hjärta ekar som dag och natt.
Jävla,pisshelvete apgam varför skulle han
vara sånt kräk för?

God natt.

RSS 2.0