Ännu en dag...

Vaknade som vanlig av att en assistent ringde på min dörr.
Klädde sen på mig för att äta frukost som bestod av yogi med musli.
Vi var och tittade på karusellena, sugen att åka. Men det blev inte så.:)
Åt natchos jätte gott, sen gick jag hem,för jag frös så...
 Seg var man. Har planer på att skriva på boken. Jag gjorde det igår kväll
och det gick. Kanske går bättre i kväll med skrivandet.
Jag hade tankt att skriva, men så upptackte jag att texten var borta. Jag blev inte glad.
Till middag åt jag Lassange och till fika var jag ut och köpte mig 2 vaniljmunkar.
 Jag fikade till medans jag såg på tv. Pratade med lilla mamsen idag gjorde jag.:)
Snart är det sovtime!:)

Beslut om axeln.

Beslut om axeln

Jag klev upp idag,helt otroligt. Himmlen var blå och graderna var på 31,3. Jag åt macka med ost och paprika på,te och vatten. Sen vart det en runda på stan.
 Som vanligt vill jag ha alla kläder på kappAhl, Cubus och Lindex. Sen var vi hem och åt mat. Rätten som bestod av Kycklinggryta och ris. Sen gick vi till Habliteringen. Jag ska få utskriven tabletter för jag har muskelinflamation i axeln.Man vill väl sola så tabletform är väl inget annat val.Blev det inte bätre får dom ta spruta i axeln.
 på kvällen drack ja te och åt äppelmuffins. Goda som fan. Såg på tv och prata med Tom. Han bad mig flytta till Falun. Han vill nog att jag ska leva på Falukorv han. Dom har vä extrapris på falukorv kan jag väl tänka mig. Nu sitter jag och chatar som vanligt.

Sommarens början...

  Sommaren början

Idag var det fint väder,så vi gick ut till parken och satte oss. Den var galet varmt.Vi åt glass och jag kämpade med solbränan och jag fick lagom mycket färg på mig. Ser ut som en indianflicka ungefär.;) Dom är ju så söta. Skrev lite med Tom på kvällen och han är ju sig själv,fast han bor ju en bit bort.:( Det är lite synd, men sånt är livet. Till frukost åt jag:Två ost mackor med vaniljte,mums. Sen klockan tre åt jag rester av min lassange mums Bränner fett i solen.Titta jag kan stå upp!:Pgott som fan! sen vid 18:00 åt jag min kycklinggryta med ris till. Fika vid 19:30 äppelkaka med vaniljvisp och blåbär,mums. Kollade på drömkåken och så gick Camilla dubbelt idag. Ska gå dubbelt imorgon med. En mycket rar tjej verkar det vara. Det har varit lite struligt med assistenter,men nu rullar det på som det ska tycker jag.Harmonisk dag idag. Vi gick en sväng på stan, man måst ju kolla in klänningen igen. Den är ju så fin!Snart är det sovtime. Så man orkar med solen igen.Jag kämpar med glassen.                                                                                      


RSS 2.0