Tillbaks på ruta 1.😴 😴😴

Ja nu går ju min assistent på rad och idag fick jag min hjälp tillbaks. Kaoset backar, man jag är fortfarande trött så att jag kan spy. Så snart kommer det en ny. Men som ni vet så har jag min strategi på det hela. Jag tog gym idag och jag körde crosstrainern och det är en bra monstermaskin. Jag fick upp flåset ordentligt idag och jag tog 16 kalorier på 3 minuter och sen var jag så trött att jag kunde knappt gå av ifrån crossen.
Bara för jag hade en bra assistent så fungerade mitt liv som de ska och jag kan medverka som en normal person.


(null)


När allt går som de ska. När normala livet funkar.

(null)

Evit tacksam att min klippa finns.

(null)

Då är vattnet inte falskt längre…

(null)

Utan då får jag var jag.

(null)



Fukking midsommar.

Tänk att det är helt otroligt. När jag tror att det har vänt år rätt håll, så vänder vinden tillbaka igen innan man ens har förmåga att reagera. Innan midsommar hade ens börjat så hade en assistent bytt bort sina pass och ändå sitter vi och ta tillbaka hennes pass utan att jag har en vetenskap hur det ligger till. Passen slängs hit och ditt + att hon och jag sitter helt i onödan och bestämmer om vilka som ska jjobba. (Helt i onödan.)
Vilket knycker min enrigi helt i onödan. Dagen då midsommarafton kom så skulle hon duscha mig och hela hon var som en kula i ett flipperspel som sen ledde till att jag fick en schampooflaska i ansiktet. Det var ju det som var droppen plus att hon lyssnade inte ett dugg på vad jag sa.Klart som fan att kontoret ringer mig och jag får skulden. Ja eftersom hon ringer till kontoret och bölar som en jävla snorig fjortis,när det egentligen jag som ska göra de. Så fruktansvärt jävla orättvist. Usch!

(null)

Det här är världen jag längtar efter. Men andras liv går före mitt. 💔😰

(null)

Fukking midsommar!

(null)

Min boost, yes. Trött och orättvistbehandladad.

(null)

Saker som tar några sekunder i vanliga fall tar 15 minuter för henne att göra. Som typ att hämta skorna. Sånt går jag upp i atomer av.Att bolaget pratar med mig som är halv utan hjälp är oproffetionellt från min sida. Sen blev en assistent avstängd och då satte dom in en som går 3 pass, utan att hon går dubbelt.
När nästa kommer så tar vi oss en promenad och allt är stängt. Sen hittade jag ett ställe som hade hamburgare, men det var för lång kö. Vi gick hem för att laga hamburgare. Jag fick hamburgare men jag skrattade så jag tjöt, ja inte ens det kunde gå bra. För så hade hon tagit semelbulla istället för hamburgerbröd.

Äg din dag.

Att ha assistenter är inte det enklaste på denna jord. Det vet ju jag som har haft det livet nu i 20 år. Många som söker jobb som PA söker p.g.a sitt innre ego. Att vara en brukare ska du vara bestämd, vad du vill med ditt liv. Alla andra har ett alltro ego så varför kan man inte ha de som brukare för? Att du tycker som mig behöver du inte tycka och att dividera om allt är bara korkat. Jag och assistenten kan inte tycka lika om allt och jämt..
Var tydlig i vad du vill med din assistans, din hjälp ska du ha men är det något annat som du ser som en viktig del av ditt liv. Kräv de!
Jag har det och alla människor har det mer eller mindre utifrån sina behov.
Det som jag har assistans är att jag ska få min hjälp på mitt sätt. Och de är….

https://youtu.be/0_ziwabAKF4

https://youtu.be/Vj5raELqaNM

https://youtu.be/avDLCdynHMs

Om jag får göra de så blir jag så här  glad.

(null)





RSS 2.0