De här är en assistent för mig…


Du ska kunna sätta dig i andra hand. (Du är på jobbet)
Du ska kunna samarbeta.(tänk på att du är assistent och att jag inte alltid ser vad som bör göras.) Därför är det bra att man visar ett intresse att du jobbar som assistent.
Du ska kunna grunderna till matlagning.
Du ska kunna ha lite vilja att prestera sitt bästa som assistent.
Vilja för mig är styrka och det kommer man långt på.

(null)


Man måste ha någon tro…

Mina själsliga Kontakter är bara mina kontakter. Det som dom säger är upp uppmuntranden, råd, lärdom, jag en jätte bra hjälpbräda helt enkelt. Just nu så har min pendel blivit min 2:a iphone. Men sorg kan man ha ändå om någon går bort.
Man måste tro för att kunna leva vidare.
Man måste nog samla på sig  olika livsöden och kvaliteer om man ska ha ett annat liv senare och vilket liv de blir, det blir som en jävla lottodragning ungefär.

(null)


Assistans tänk till nya assistenter.

Att ha människor runt omkring sig 13 timmar per dag kan fungerar om man har människor som lyssnar och accepterar de. Att med alla individer måste ha sin vilja, känslor och tankar ifred utan att någon trampar på en. Personen måste vilja vara en bra assistent, känna av personens bästa (den man jobbar hos och ha en tanke till personens bästa. Tänk till, vänta nu jobbar jag. Vad kan jag göra för att jag ska få jobba kvar. Jo man börjar att lyssna och ha en vilja till fokus till att få en annan att må bra.

(null)


När jag beskriver min kontakt med själar…

Universum har enrgier. Runt de är energibollar som har olika färger, kristaller absorberar dessa enriger. Och min farmor hon har brun energiboll så därför tog jag den Bruna kristallpendeln på affärren. Men det är från enrigibollen jag får kontakten genom pendel genom att den visar alfabetet. Bokstaven blir till ord och ord blir till meningar.
Och enligt weekipedia så är själen kvar har på jorden men skalet. (Kroppen) begraver vi i jorden. Men själen har alltid kontakt med universum där mottagaren (eldbollen) sitter. Genom att tänka, känna eller vilja ha kontakten så kommer man automatiskt till mig så vi kan han kommunikation genom pendeln.

(null)


Förstå sig på själen och hur de går till..


Själen har enrigier och pendeln absorberar enrigierna och på så sätt så kan jag ha kontakt.😅👍

(null)



RSS 2.0