Min uppträde om min bok. Dem tror jag har glömt.

I tisdags så var jag och prata om min bok som ska komma ut snart. Där min bok handlar om episoder och situationer som var vidriga för mig att leva eftersom jag blev ett offer inför personal.

(null)

Jag trodde aldrig att sååå många skulle komma och det här är bara början. Först var det 21 pers som hade anmält sig, sen vart det 29 per.
Men sen kom 60 pers och oj vad glad jag vart!

(null)

Här sitter jag i verkligheten. Jag som har drömt om de här så länge. Målet med boken är att jag ska bli en röst för dom ensamna. Eftersom ingen hörde mig eller kunde sätta sig in i mina problem.
Att få den förståelsen att förstå och kanske vara med, kan vara guld värt hos många. Kärlek och gemenskap. Det är en fin dröm som jag vill nå hos många.😅😉

(null)

Så fina blommor men fick och biochekar😍😍😍

(null)


Enkla tips som du kan göra så som du är.

Idag känns det bättre. Det som gjorde susen var att nu vart det en dag som inte var röd.
Rörelse som man alltid kan ha i bakhuvudet är mjuka rörelser av yoga. Man kan ha musik till yogan. En gång körde jag ghost till yogan och om man är upprörd, irriterad, olycklig så kan det kännas så bra efteråt och så blir man varm i kroppen. Mycket uppskattat.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Att köpa hantlar och stå vid tv är också en bra träning. Det man kan tänka på är att ta den vikt man själv tycker om. Ta på en bra lista på spootify som du har valt eller varför inte din favorit film. Då tänker man inte på att man tränar med sina vikter.

(null)


Ta en trapp där du kan göra många övningar grattis. Det jag brukar göra är att göra " stup up in the trap. Man gör sina stup up på sin hastighet, så som man vill och orkar.
I en trapp kan du hoppa ett steg i taget. Du kan gå på sidan i en trapp eller varför inte åka på rumpan nerför med jasbyxor. När du hamnar i väggen så behöver du inte sminka dig på ett tag. Mycket kul övning!

(null)


Att ha svårt att gå och man vill öva upp sig att gå utan rullator så har jag ett knep. Man skaffar ett träningsband som man kan köpa på stadium eller att man lånar ett på ett gym.
Man trär på sig de bandet två gånger, sen håller din assistent bakom dig på ett sätt som du är trygg.

(null)

(null)


Kall trist dag

Idag är jag uttråkad till max. Det jobbiga är att hur man vänder och vrider så har jag det tråkigt.
Vädret är trist, mulet och runt 10 grader. Brr!
Jag var en sväng i parken och det kändes lite bättre när solen var framme. Kom på ett sätt att räta ut ryggen. En yogamatta kan man ha till mycket till. Det är bara låta fantasin flöda. Kyl mitt i vårsommaren är helt värdelöst. Man fryser till is och sen går man mitt itu. Som att man sitter i en isbit och den går mitt itu.
 

(null)

Robert Broberg är its the shit.

(null)


RSS 2.0