ALLA ÄR OLIKA OCH 100% VÄRLDA






Många gånger så förstår jag mig inte på människor överhuvudtaget. Människor som ser en ute och har sina fördommar. En människa på stan t.e.x som aldrig mött mig eller vet något om mig ska säga sina spydiga kommentarer eller vända sig rak emot min assistent och be om ursäkt när det inte var hennes höft den personen körde på, utan min.
Människor som går nära mig trotts att jag har en rullator (Vello.) och har balanssvårigheter. Nej om vi blundar så syns vi inte, ja vi som har svårigheter.
Jag har förmågan att träna, men alla har inte det. Men alla kräver respekt att vi är bra på andra saker. Ta fram det, då kommer du långt!😅👍🏼
(null)


 Man behöver ju inte ha diagnoser för att ha svårigheter. Det som kan vara jobbigast är alla dom som tror och vet allt, som tror att dom kommer undan med sina svårigheter. Det är dom som verkligen har en diagnos som inte existeras och inte kan jobba på att bli återställd. Det kan man tycka, är en jäkla tragiskt liv. Så tragiskt att den personen måste klaga på andra som har andra svårigheter.  Börja titta, allt du ser existeras!
Att sitta i rullstol eller har någon form av hjälpmedel kan innebära en miljard olika anledningar till det. Många är öppna, men många vill inte vara öppna. En del tycker det är för kränkande och tycker det är mitt identitet. Man måste respektera att alla är olika!

Ta in det i ditt huvud.

ALLA ÄR OLIKA


RSS 2.0