All virr varv kring mitt liv. Ja, det som innebär att leva, jag som har CP och ADHD.

Alla som vet, så lever jag ett liv bland människor. Många som jobbar vet inte vad det innebär att ha på sig en människa/ människor som inte kan ta in mina svårigheter.Att ha en CP-skada och har ADHD med människor som tror att jag ska anpassa mig efter dom, det är inte det lättaste.
Just nu så har jag varit väldigt trött och orolig. Mycket handlar om att jag inte vet o någon kommer eller inte, att någon i min grupp tar saker, förstör saker och gör efter sitt tycke.  Vilket är ett stresspåslag för mig. Många vill inte ta till sig mina QR- kodder och listor som jag har i mitt kaffeskåp. Vilket det blir bara fel av alltihop. Att inte tar till sig den informationen så känner jag mig sårad och saker som dom bör veta att det inte är så viktigt att ta till sig mina behov av hjälp.
Allt jag vill är att samarbeta med mina assistenter. Men det är inte enkelt att samarbeta med någon som inte vill samarbeta och göra på en annans vilkor om man har svårigheterna.

(null)


Ledsnat på att sitta utan assistans.

Snö, snö så mycket att jag tror jag kan dö. Folk gnäller som satan. Jag tror jag plockar upp en hora ifrån gatan. Istället för att det är dålig med vikarie, så jag får leva som en fisk i ett smutsigt akvarie. Så blir det när många inte ser alvaret på assistansen. Ingen tar på sig skulden om jag får åka ambulansen.
  (null)

Jag fick min assistans runt halv två den här dagen. Det är som man får ont i magen.💔😰 Der är som man tappar tron. Vad gör man än att tittar på Bron?

(null)



RSS 2.0