All dess kaos.

Det har inte varit lätt att vara jag. Allt kaos med mitt bolag som jag har. Hon som jag har på det här bolaget går ju knapp få tag på och mina assistenter blir sjuka. Poolen som ska ringa och skicka folk, skickar fel sorts mäniskor. Jag har haft en djupt troende muslimsk kvinna i mitt kök och hade bönestunder i mitt kök. Många gånger så skickar dom folk som aldrig har varit här, som aldrig vet vemj ag är överhuvudtaget.  Jag har själv fått jaga folk ifrån facebook för att få hjälp till mitt jobb, till mitt liv. Många gånger har jag suttit till klockan 13-14 och känt att min mage har kurrat och jag inte har fått hjälp med vare sig med påklädning eller någonting.
 Jag får ringa till sjukskrivna assistenter som verken bryr sig och ändå ger jag inte upp att leva.
Det är saker som kommer bort i mitt hem som t.ex mina plagg men vem bryr sig att ens kämpa arr jag ska få tillbaks mina plagg som just jag har köpt. Det som jag får ta, det är bara en massa skit som jag ska fåacceptera.
Bolag som är bara kåta på att få in folk. Folk som jag får tjata på för att jag ska få in rätt folk och får man in rätt folk som verkligen vill jobba. För vill man inte jobba så märker jag det direkt.
Jag har assistenter för att leva mitt liv.
Den personen som verkligen kommer och vill ha roligt med mig, den förstår vad det här innebär att förjylla någon annans vardag och släppa sitt för ett tag.
Jag måste ha assistent för att leva. Jag är ingen loser, men om du inte kommer ochinte gör det du ska. Det är då du gör till en loser.


Det här är en utav mina plagg som jag inte kan hitta och mitt hjärta blöder.

(null)

Det här är en till av mina plagg som är borta. Min mysiga kofta som jag inte kan hitta någonstans.

(null)


Min önskelista

Ett par fluffiga vantar på Lindex

(null)

Blå tröja på samma butik

(null)
 

En mjuk poncho på Kapp Ahl vit eller rosa.

(null)

En kofta på Vero Moda

(null)


RSS 2.0